Present Innovations
Winkelwagen
in uw mandje: 0 artikelen
Choose language:
» Picknick Tips

Picknick Tips

Picknicken is een gezellige manier om er even tussenuit te gaan. Het is goedkoper dan uit eten of lunchen gaan en je kan zelf bepalen waar heen gaat en wanneer je gaat. Hieronder een paar handige tips om het picknicken nog aangenamer te maken.

De tips voor de Picknick op een rijtje:

  1. Voordat je een picknick voorbereidt moet je weten met hoeveel personen je op pad gaat en waar je heen gaat. Het handigste is een plek uit te zoeken die rustig is, maar ook goed bereikbaar.

  2. Zorg dat je een stevige, ruime picknickmand hebt die makkelijk te dragen is. Het is vaak een eindje lopen vanaf de auto tot aan een goede picknick plek. Een mand met een stevig handvat of draagriem is daarom geen overbodige luxe. Maak de mand niet te zwaar, want je wilt niet vermoeid en bezweet aankomen! Picknickmanden zijn in verschillende soorten, prijsklassen en formaten verkrijgbaar. Mocht je eten klaargemaakt hebben dat koel moet blijven, dan is het aan te raden een koeltas mee te nemen.

  3. Neem iets mee om op te zitten. Een picknickdeken is ideaal om de grond te bedekken, maar let op dat het gras niet te vochtig is als je een gewone fleece deken meeneemt. Het vocht trekt in de stof en het kan gebeuren dat je dan op een natte picknickdeken zit. Dit probleem is makkelijk opgelost door een deken te gebruiken met een waterdichte achterkant. Deze dekens zijn iets duurder, maar zeker hun geld waard!

  4. Afhankelijk van de soort picknick die je wilt houden kun je verschillende soorten servies gebruiken. Melamine borden en glazen breken niet en zijn daarom geschikt om te gebruiken als er kinderen meegaan of als je een lange reis voor de boeg hebt. Het mooiste en meest luxe is natuurlijk om te eten van echt porselein en te drinken uit een echt glas.

  5. Neem eten mee. Het eten is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een picknick. Verpak het eten goed in vershouddozen en koeltassen om te zorgen dat het lang vers blijft. Op internet zijn oneindig veel lekkere recepten te vinden!

  6. Na het eten is het fijn om lekker te luieren. Neem voldoende dekens mee zodat iedereen lekker in de zon kan liggen. Je kan ook een hangmat meenemen als je hem op kunt hangen op de plek waar je gaat picknicken. Wat is nou luxer dan lekker bijkomen in de zon in een hangmat!

  7. Ga verder

    Share |

Aanbiedingen
Picknickmand Ascot 2 Pers.Picknickmand Ascot 2 Pers.€114,00
Aanbieding : €59,95
Veilig Betalen
Powered by Worldpay
Valuta