Present Innovations
Winkelwagen
in uw mandje: 0 artikelen
Choose language:
» Bestel en verzend info

Bestel en verzend info


Bestellen

Bestel methoden:

Betalen

U kunt betalen door middel van overboeking, iDEAL, betaling bij aflevering (rembours) en met creditcard (o.a. Visa en MasterCard). De betalingen via creditcard worden verzorgd door Worldpay via een beveiligde connectie. Er wordt geen creditcard informatie naar Present Innovations verstuurd. Voor meer informatie kunt u kijken op www.worldpay.com. In geval van betaling via overboeking zal uw bestelling worden verstuurd zodra de betaling ontvangen is. Voor betaling via rembours brengen wij de rembourskosten (€8,-) in rekening.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor present-innovations.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij present-innovations.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €400.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Verzenden

Binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk rekenen wij geen verzendkosten voor orders boven €50,-. Voor orders onder €50,- wordt het geldende GLS tarief in rekening gebracht.

Al onze leveringen worden wereldwijd bezorgd via GLS. Voor zendingen buiten Nederland, België, Duitsland en Luxemburg geldt dat u uw bestelling per Priority of Standard verstuurd kan worden. De kosten voor aflevering worden berekend op basis van het land waarnaar de bestelling verstuurd moet worden, de methode (priority of standaard) en het totaal gewicht (inclusief verpakking) van de bestelling. Naast de geldende post tarieven berekenen wij geen extra kosten voor verzending. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Afhalen bestelling

U kunt uw bestelling ook af komen halen op ons kantoor in Utrecht. Nadat u een bestelling geplaatst heeft krijgt u zo spoedig mogelijk te horen wanneer deze gereed is en u deze kunt af komen halen.


Retourzendingen

Ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, mits ongebruikt en in originele verpakking. Retourzendingen zonder toestemming vooraf of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.


Ga verder

Aanbiedingen
Picknickmand Salisbury 2 Pers.Picknickmand Salisbury 2 Pers.€149,00
Aanbieding : €79,95
Veilig Betalen
Powered by Worldpay
Valuta